Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Gyerekkori álma valósul meg Király Lindának, maga sem hiszi el, és rendkívül szexi

Fotó: Instagram/Király Linda
not image

Takács Petra

2021. november 10. - 13:44

Hatalmas megtiszteltetésben részesül a nemrég súlyos sérülést szenvedett Király Linda, aki már nagyon várja az eseményt.

Mint ismeretes, Linda pár nappal ezelőtt súlyos csuklósérülést szenvedett, ami miatt heteken át gipszet lesz kénytelen hordani. Ettől független részt tudni venni az MTV nagy eseményén, bár arra nem számított, hogy felkötött kézzel kell ezt megtenni, de lehetne ennél sokkal rosszabb is, és szerencsére teljesen fel fog épülni.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

„OMG” – kezdte a bejegyzésében Linda, aki nagyon hálás ezért a lehetőségért. Egy olyan lehetőség, amit csak kevesen kaphatnak meg. „Óriási megtiszteltetés ért, idén én leszek az MTV EMA narrátora, november 14-én, Budapesten.”

„El sem hiszem! Gyerekkori álmom, hogy részt vegyek az MTV EMA-n (Bár nem úgy képzeltem el, hogy fél kézzel fogom csinálni)” – folytatta az érzelmes posztjában a híres énekesnő.

„Már nagyon várom a rendezvényt, remélem ti is szurkoltok a hazai jelölteknek és figyelemmel kíséritek a díjátadót személyesen vagy online.” Pár nap, és Linda is részt vesz a nagy eseményen, ami valószínűleg élete egyik legnagyobb pillanata lesz.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.