Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,21 Ft
Font
444,03 Ft
Bitcoin
22,787 $

Kinga azt mondta L.L. Juniornak, jó lenne, ha vállalná a véleményét a Nyerő Párosban

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy L.L. Junior és felesége, Kinga taktikát fognak váltani a Nyerő Párosban, ahol már szinte minden párossal volt vitájuk.

Sokáig érintetlenek voltak a játékban, köszönhetően a magas téteknek és győzelmüknek. Most azonban nagy bajba kerülhetnek, mert egy korábbi játék során 300 000 forintot veszítettek.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Mindeközben Kingának volt egy komolyabb vitája Rebekával Kulcsár Edina kapcsán, amit egy reggeli közben igyekeztek megbeszélni, de szinte semmivel sem léptek előre. Kinga tartotta magát a korábbi véleményhez, akárcsak Rebeka, miközben még csak a reggelit sem fogyasztották el.

Junior volt az, aki igazán megoldást keresett a kérdésre, és nem túlságosan örült Kinga magánakciójának. Ha nem vigyáznak, veszélyzónába kerülhetnek, és onnan talán már nem lenne visszaút számukra.

„Tudom, hogy nem akarsz róla beszélni, de akkor is ez az egyéni akciód, ami húz magával engem is.” – kezdte a beszélgetést Junior a Rebekáékkal való balul sült el reggelit követően.

Nyerő Páros: Guszti szerint bunkóság volt, amit Zitáék csináltak

„Te tényleg úgy érzed, ez rendben van így?” Kinga válasza sem maradt el. Olyan jó lenne, ha végre vállalnád a véleményedet egyébként ebben a játékban.” Juniornak erre is megvolt a válasza.

Lapozó: 1 2