Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Kim Kardashian Mystique-nek öltözött az X-Men-ből (videó)

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Abszolúte hollywoodi minőséget hozott össze Kim Kardashian, aki minden idők egyik legjobb halloweeni jelmezével állt elő.

Az idei Halloween is nagyon szólt a sztárok világában, jobbnál jobb jelmezeket láthattunk, de volt egy, ami mindent felülmúlt. Egy ideje a világsztárok előszeretettel versenyeznek egymással, és ennek csak örülhetünk.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Örülhetünk, mert egyrészt remek ihletet kaphatunk, akár farsangra, másrészt szórakoztató nézni, hogyan alakulnak át a hírességek. Néhol fel sem ismerni őket, és az, amit Kim Kardashian mutatott, minden képzeletet felülmúl.

Többször is megnéztük a róla készült videót, és csak keressük a szavakat, mert abszolúte hollywoodi a minőség, egy filmben is elmenne. Nyilván nem ő maga hozta mindezt össze, már csak a rendkívül apró részletek miatt sem.

Klasszis az a teljesítmény, amit csináltak, és tökéletesen adják vissza az X-Men egyik legérdekesebb karakterét, Mystique-et. Egy karakter, aki szinte bárkivé át tud változni, nemcsak külsőben, hanem hangban is.

Radics Gigi szenzációsan nézett ki a Dancing with the Stars táncparkettjén

Kim-et nem is lehet felismerni, félelmetesen jól hozza a karaktert, és ez az utóbbi évek talán leglátványosabb átalakulása. Ilyen minőséget ritkán látni, és nehéz elképzelni, hogy ezt bárki is felül tudja múlni.