Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Kim Kardashian könnyek között vallott Kanye Westtel való kapcsolatáról

Fotó: Instagram / Kim Kardashian
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

A világhírű médiaszemélyiség szerint fontos, hogy benne és közös gyerekeikben is jó emlékek maradjanak meg volt férjéről.

A közös gyereknevelés nem könnyű feladat Kim Kardashian és Kanye West számára, akik négy gyerek, North, Shade, Chicago és Psalm felügyeletét osztják meg egymás között, számolt be róla a Hollywood Life.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Kim Kardashian szerint az ismert körülmények miatt nagyon nehéz közösen nevelni a gyerekeiket, ám azt is elmondta, személy szerint mindent megtesz azért, hogy megvédje a gyerekeket az apjuk viselkedéséről szóló beszámolóktól, beleértve a rapper legutóbbi antiszemita megjegyzéseit is.

“Nekem volt a legjobb apukám a világon, akiről csak jó emlékeim vannak, így érthető, ha azt szeretném, hogy a gyerekeimben is hasonló emlékek éljenek”, mondta Kim Kardashian.

“Ha nem tudnak ezekről a dolgokról, és nem jut el hozzájuk, amiket mondanak, vagy ami úgy általánosságban a világban történik, akkor miért kellene ezt a negatív energiát rájuk hoznom? Ez még a felnőtteknek is nehéz, ők pedig egyáltalán nem állnak még készen arra, hogy ezzel foglalkozzanak.”

Mindezektől függetlenül Kardashian elmondta, lélekben már felkészült arra a pillanatra, amikor a gyerekei kérdéseket tesznek fel neki az apjuk viselkedésével kapcsolatban, ám azt kategorikusan kijelentette, hogy egyetlen rossz szót sem szólni a volt férjéről.

“Egy nap a gyerekeim meg fogják köszönni nekem, hogy kiálltam mellette és nem fordítottam hátat az apjuknak az első pillanatban, amikor megtehettem volna”, mondta.

“Ha eljön az idő, személyesen fogok válaszolni mindenre, amit tudni akarnak. Természetesen védeni fogom őt, mert ez a gyerekeim érdeke is. Az én házamban a gyerekek semmit sem tudnak arról, ami a külvilágban történik. Tudom, hogy ez bármikor megváltozhat, ha pedig eljön a pillanat, készen fogok állni a beszélgetésre.”