Kim Kardashian bikiniben is ultra-szexin mutat

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 22:55

Kim Kardashian gyakorlatilag bármelyik pillanatban kész több millió likeot gyűjteni egyetlen egy képpel, ami róla készült.

Manapság az életünket jelentős mértékben határozza meg a közösségi média. Elég, ha csak kinézünk az utcára, és szinte mindenhol a telefonjukat nyomkodó embereket fogunk látni, akik fel sem néznek, azt sem tudják, mi zajlik körülöttük.

Ami régen sci-finek tűnt, az ma már a kőkemény valóság, és sokan az életük sem tudnák elképzelni a közösségi média nélkül. Rengetegen vannak, akik a virtuális térben élik az életüket, és ott szereznek barátokat.

Emiatt a sztároknak minden eddiginél nagyobb az erejük, hatalmas befolyással bírnak. Már nincs szükségük ehhez a televízióra, a rádióra és a nyomtatott sajtóra, mivel ott van a saját közösségi oldaluk, amin keresztül bármikor posztolhatnak.

Tóth Andinak már elege van abból, hogy az eddigi kapcsolataiban ő hordta a nadrágot

Ezzel olyan szinten gyorsultak fel az események, hogy azokat néha követni sem lehet. Egészen elképesztő sebességgel képesek terjedni és változni a különböző trendek, szinte észre sem vesszük a folyamatokat.

Kim Kardashians stabil pontja ennek a világnak, és már közel 220 millió követője van az Instagramon. Ez több ország lakossága egyben, amit nehéz felfogni ép ésszel. Most például egy bikinibugyis képpel tarolt, kevesebb mint egy óra alatt 1,2 millió likeot kapott a róla készült poszt.