Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Kim Kardashian szerint szülőnek lenni nagyon nehéz, néha álomba sírja magát

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

De azt is elismerte, hogy az anyaság a leghálásabb szerep, amelyért megéri bevállalni a legrosszabb napokat is.

Kim Kardashian és Kanye West első két gyermeke, North és Saint 2013-ban és 2015-ben született meg, majd Chicago és Psalm béranya segítségével jött a világra, 2018-ban, illetve 2019-ben. Válásukra tavaly került sor, azóta a kicsik többségében az anyukájuknál vannak.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Kim pedig nemrégiben az On Purpose with Jay Shetty című podcastben mesélt arról, hogyan éli meg az anyaságot ahhoz képest, amilyennek annak idején elképzelte. Mint mondta, többektől hallotta, hogy szülőként a nappalok hosszúak, az évek pedig rövidek, s ezzel ő is nagyon egyet ért.

„Amikor még babák, és eteted őket… az egy őrület. Teljes őrület. Bár ez a legjobb káosz. Aztán ott van még az is, hogy minden reggel meg kell csinálnom a lányom haját, aminek persze tökéletesnek kell lennie, egy bizonyos módon kell állnia. Aztán a másiknak van szüksége rám, hogy segítsek felvenni a cipőjét, de igazából mindegyiküknek szüksége van rám. Őrület, a főzés, a rohangálás”

– mondta, majd elismerte, időnként ő is elgyengül.

Elmondása szerint szülőnek lenni a legnagyobb kihívás, ráadásul vannak olyan éjszakák, amikor álomba sírja magát. Itt példaként említette, amikor a ház úgy néz ki, mintha egy tornádó söpört volna végig rajta, pedig csak egy átlagos napjuk volt. Ilyenkor tehetetlenül körbenéz és elgondolkodik, hogy mi a fene történhetett?

Ezt követően arra utalt, nem könnyű egyedül nevelni négy gyereket, hiszen egyszerre kell eljátszania a jó és a rossz zsaru szerepét. Majd a celeb kiemelte, véleménye szerint az anyaságra sosem lehet teljesen felkészülni, nem számít, meddig várunk – írta a 24.hu.

„De előbb-utóbb rá fogsz jönni, és ettől tényleg büszke leszel magadra, hogy túléltél egy újabb napot, ami nagy sikernek számít. Mint ahogy arra is, hogy ez a legkifizetődőbb munka a világon. Ami biztosan megéri”

– fogalmazott.