Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

Kim Kardashian a szaunából jelentkezett a forró testével

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rajongók nem tudnak betelni Kim Kardashian formától, ami az egyik legvonzóbb a hírességek világából.

Semmi túlzás nincs abban, ha azt írjuk, Kim Kardashian az egyik legnagyobb kaliber a hírességek között. Méghozzá nemzetközi szinten. Igaz, ha valaki az USA-ban ott van a legismertebb sztárok között, azért a világ összes pontján rajonganak.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ez különösen igaz, ha a Kardashian-családról van szó, akik igen korán karriert csináltak a médiában. A közösségi média megjelenésével minden csak intenzívebbé vált körülöttük, mely által újabb jövedelmező üzleteket kötöttek.

Annyi pénzük van, hogy talán már megszámolni sem tudják, nincs igazán szükségük arra, hogy spóroljanak. Fényűző életet élhetnek, és a családból nemcsak egy-két név futott be, így ha mindenkinek összeadnánk a vagyonát…

Inkább le sem írjuk az összeget, mert több százmillió dollárról van szó, szóval van miből költeniük. A család óriási, sok gyerekkel, akiknek szintén nem lesznek anyagi gondjaik, de az ő esetükben is fontos, hogy ne vegyenek mindent magától értetődőnek.

Kim pedig 2023-at is nagy formában kezdte, és szaunázni mindig jó. A bikinis szelfi sem maradhatott el, aminek a rajongók még inkább örülhetnek, köztük a női követőkkel, akiknek nagy motivációt jelent a világsztár.

Még több bulvár: Szabó Erika már Floridában élvezi a napsütést, bikiniben