Így nézett ki 2008-ban Kim Kardashian, felismernéd?

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
not image

Hujber Dávid

2021. július 20. - 19:24

Kim Kardashian már több mint tizenkét esztendővel ezelőtt is vadítóan nézett ki, és sokan imádták, miközben a közösségi média csak épülőben volt.

Kim Kardashian az egyik legnagyobb karriert tudhatja maga mögött a televíziózásban, aminek 2003-ban vágott neki. Nem túlzás azt mondani, hogy ez az egész életét megváltoztatta, és olyan ismertségre tett szert, mint csak nagyon kevesen.

Számtalan megjelenés van mögötte, és közben a közösségi média egyik királynője lett. Jól bizonyítja mindezt az is, hogy csak keveseknek van nála nagyobb oldaluk az Instagramon. Cikkünk megírásakor pillanatában már majdnem 237 millió követőnél tartott.

Azok, akik Kim oldalára tévednek, biztosan nem unatkozhatnak. A mindig szexi, vonzó és divatos sztár bármikor és bárhol képes feltűnést kelteni. Ehhez nincs is másra szüksége, mint egy mobiltelefonra, vagy egy jó fényképezőgépre.

Tóth Andi és Andrei Mangra elemi erővel csaphatnak le a színpadon

Általában ezt megoldja egymaga is egy szelfivel, de a milliós like-számok gyakorlatilag mindig megvannak, és ez komoly pénzeket jelenthet számlájára. Az egyik legértékesebb sztár, ami valószínűleg egy darabig így is marad.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.