Kiderült, milyen munkát ajánlott Schobert Norbi Rácz Gézának

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Kornis Vivien

2021. június 22. - 22:20

Sikeresen megszabadult száz kilótól Rácz Géza, Schobert Norbi pártfogoltja, a fitneszguru pedig most munkát is ajánlott a fiatalembernek egyik vidéki pékségében.

Látványosan lefogyott Rácz Géza, akitől ugyan még messze a cél, de a kitűzött, száz kilós mínuszt egyetlen év alatt sikeresen teljesítette Schobert Norbi segítségével. A  pándi fiút tavaly, 17 éves korában még 317 kilót nyomott, ma már azonban – ruhával együtt – 218-at mutata mérleg. 

Géza és Norbi tavaly júniusban találkozott először, a fiatalember akkor az ország legnehezebbjének számított a Tények szerint. Géza ekkor már fogyott, de saját és családja bevallása szerint még mindig gyakran tartottak attól, hogy egy reggel nem ébred fel, hiszen fájdalmai voltak, és a levegőt is nehezen vette. 

Géza Norbi irodájában állt újra mérlegre. Eredménye után alig találta a szavakat, a fiatalember nagyon meghatódott az elképesztő teljesítménytől, amivel az elmúlt 12 hónapban száz kilótól szabadult meg sikeresen. 

Lehet, hogy kívülről nem úgy mutatom, de belül sírni tudnék. Ezt csak a Norbinak köszönhetem, meg a Jóistennek, senki másnak. 

Norbi ebben nem ért egyet pártfogoltjával, szerinte Géza nagyon sokat tett annak érdekében, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön az egészséges súlyhatárhoz. Géza élete most újabb nagy mérföldkőhöz érkezett, hiszen a fitneszguru arra tett ígéret, mikor megkezdték a közös munkát, hogy ha lefogy száz kilót, munkát ajánl neki. 

Az életmódtanácsadó ezt most a Tények stábja előtt meg is tette, arra kérte Gézát, dolgozzon monori pékségében. Géza szinte szóhoz sem jutott a boldogságtól, de azt elárulta, miért fontos neki ennyire, hogy elkezdhesse a munkát. A fiatalember ugyanis jogostíványra gyűjt, vezetni szeretne. Hozzátette: már csak a szerelem hiányzik az életéből, és azért is folytatja a diétát, mert tetszeni szeretne a lányoknak.