Kiderült, miért iszik kevés alkoholt Gáspár Evelin, és mivel helyettesíti azt

not image

A T-800-as

2021.január.28 - 02:17

Evelinnek igen nyomós oka van arra, hogy csak kevés alkoholt vigyen be a szervezetébe, de meg is van, hogy mivel helyettesíti ezt.

Az alkoholfogyasztás állandó problémát jelent a társadalom egyes részeiben, és ez a koronavírus ideje alatt még inkább látszik. Sokan egyszerűen depresszióssá válnak a jelenlegi helyzet miatt, illetve a home office is okozhat túlzott alkoholfogyasztást.

Sajnálatos módon részben természetessé vált az emberek számára, hogy túl sok alkoholt visznek be a szervezetükbe, és vannak, akik még a betegségeikkel sem foglalkoznak, mert fontosabb számukra az ital.

Gáspár Evelin nem tartozik ezen emberek közé, és korábban is mértéktartó volt, de mióta kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van, még annál is kevesebbet eszik. Egyvalamiről azonban továbbra sem mondott le.

Gáspár Evelin az újabb szakításról: „Könnyen lezártam”

„Mióta kiderült, hogy IR-beteg (inzulinrezisztencia) vagyok, azóta nem fogyasztok alkoholt, csak ritkán egy pohár bort, vagy pezsgőt.” – árulta el Evelin az „igaz-hamis” játék során az Instagram oldalán keresztül.

Evelin azt is elárulta, hogy milyen hatással van a szervezetére, ha alkoholt iszik. „Nagyon bevizesedek tőle és ahelyett inkább jól bekajálok.” – jegyezte meg viccesen a híres médiaszemélyiség, aki azért figyel az alakjára.