Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Khabib Nurmagomedov rendesen odaszólt McGregor horrorlábtörése után

Fotó: Twitter/Conor McGregor
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 13:44

Az orosz sztár nem hagyta szó nélkül a szombat esti eseményeket, amikor Conor McGregor alsó lábszára gyakorlatilag kettétört.

Mint arról korábban beszámoltunk, McGregor visszavágója Poirier ellen nem éppen úgy sikerült, mint azt szerette volna. Nem sokáig tartott a mérkőzés, köszönhetően egy súlyos sérülésnek, aminek a végén olyannyira magánál volt az ír sztár, hogy még keménykedni is volt ereje.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Valószínűleg akkor még rendesen dolgozott benne az adrenalin, de később igen komoly fájdalmai lesznek, és meg kell operálni a lábát. Az alsó lábszára úgy hajlott vissza, mintha csak gumiból lenne, egyik pillanatról a másikra reccsent meg és tört el.

Amerikai ellenfele, Dustin Poirier ezelőtt január végén szállt ringbe az UFC-ben, ráadásul pont az ír ellen, akit akkor le is győzött. Igen nagy sajtóvisszhangot kapott az Abu Dhabiban aratott győzelme, majd jöhetett a visszavágó.

Ez is TKO-val ért véget, csak épp nem úgy, mint amire talán számítani lehetett volna. Az amerikai természetesen örült a győzelmének, amit ugyanolyan sikernek könyvelhet el, mint a korábbit, független attól, hogy McGregor nemigazán tehetett a lábtöréséről.

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy egy másik nagy név is kommentálja a történteket. Khabib Nurmagomedov nekiment a közösségi médián keresztül az írnek, amire minden bizonnyal lesz válasza.

„A jó mindig legyőzi a gonoszt. Nagyon örülök Dustin Poiriernek. Remélem, hogy az év végén övé lesz az öv.” – írta a Twitter oldalán az orosz harcos, aki 2018 októberében győzte le McGregort, szintén Las Vegasban.

Khabib legutóbb 2020. október 24-én harcolt az UFC-ben, ahol Justin Gaethjet intézte el, és ezzel továbbra is veretlen, egyetlen egy veresége sincs. Az első hivatalos meccsét még 2008 szeptemberében vívta, azóta közel 30 ilyen eseménye volt, amik kivétel nélkül az ő sikerével értek véget.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.