18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
424,44 Ft
Euró
413,17 Ft
Font
461,99 Ft
Bitcoin
19,516 $

Megdöbbentő: leöntötte magát fertőtlenítővel, a rendőrök sokkolózták, mire a férfi kigyulladt és életét vesztette (videó)

Fotó: Rendőrök és helyi lakosok állnak egy irodaépület előtt egy lövöldözést követően a Kalifornia állambeli Orange-ban 2021. március 31-én. A támadásban négy ember, köztük egy gyerek vesztette életét, s többen megsérültek, köztük a feltételezett elkövető is. MTI/EPA/Etienne Laurent
not image

Borbély Fanni

2022. január 8. - 15:24

Megdöbbentő felvétel látott napvilágot, melyen egy férfi és több rendőr látható, azonban a végkifejletre egyszerűen nem lehetett számítani.

A cikkben szereplő felvételt kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

A nemrég nyilvánosságra hozott felvételeken látható, amint egy férfi október 30-án több rendőrrel is beszél, majd közel 10 percen át járkál a rendőrörs előterében, mire szemmel láthatóan hirtelen izgatottá válik, és leveszi pulóverét, letépi magáról pólóját, ezt követően pedig a cipőjétől és a zoknijától is megszabadul.

Nem több, mint 10 perccel később a férfi megtalálja az egyik asztalon lévő pumpás flakont, majd a benne található gyúlékony kézfertőtlenítővel haját és egész csupasz felsőtestét is lelocsolja. Alig pár másodpercen belül megjelenik három rendőr, akik sokkolóval közelítenek a férfi felé, majd sokkolózzák, a férfi pedig kikerül a kamera látóteréből.

Azonban rögvest vissza is tér, ekkor azonban már lángokban állva láthatjuk a felvételen, s tisztán látszik, ahogy megpróbálja eloltani magát, a hátát a fejét és a mellkasát borító tüzet a földön hemperegve próbálja megszüntetni. A videón pedig az is tisztán látszik, ahogy a három rendőr az eset láttán kirohan az előtérből, magára hagyva a férfit, aki még mindig a lángokkal küzd.

A férfi minden erejével megpróbálja eloltani a tüzet, a földön fekve, kínjában üvöltve, és súlyos égési sérülésekkel küzdve, mire visszatér egy rendőr, aki látszólag még ezek után is meg akarja bilincselni – hátrateszi a férfi kezét, de végül mégsem teszi rá a bilincset. Megérkezik egy civil is, majd még legalább 15 perc telik el, mire megérkezik egy orvos egy hordággyal, és kórházba szállítják a férfit.

A New York Post értesülései szerint a férfit ezt követően még 47 napig volt lélegeztetőgépen, azonban tüdeje olyan súlyosan megégett, hogy képtelen volt lélegezni, valamint nagyon súlyos égési sérüléseket is szenvedett felsőtestén és arcán, szervezete pedig nem bírta tovább a harcot, s a kórházban életét vesztette.

Több rendvédelmi szakértő is szót emelt a rendőrség tisztességtelen gyakorlata miatt, hiszen a felvételen is látszott, hogy a férfi fegyvertelenül állt a rendőrök előtt, ennek ellenére sokkolózták, és amikor a férfi testén lévő kézfertőtlenítő meggyullad,t a rendőrök ahelyett, hogy a segítségére siettek volna, inkább elrohantak.