Kezdetét veheti a nagy „háború” Kylian Mbappé kegyeiért: már a mezszáma is megvan?

not image

A T-800-as

2020.október.2 - 00:45

Lehetséges, hogy a PSG-nek csak a Real Madriddal kell megküzdenie, mivel a hírek szerint a francia szupersztár spanyol alakulatot választotta.

Lehetséges, hogy a PSG-nek csak a Real Madriddal kell megküzdenie, mivel a hírek szerint a francia szupersztár spanyol alakulatot választotta.

A liner.hu már több alkalommal is írhatott Kylian Mbappé helyzetéről, és arról, hogy a francia válogatott, akit a világ legértékesebb játékosának tartanak, közölte a PSG vezetőségével, hogy menni akar.

Párizsban foghatják a fejüket, mert ha nem tudják meggyőzni a világsztárjukat a hosszabbításról, és rosszul taktikáznak, akkor még az is benne van a pakliban, hogy ingyen kell megválniuk tőle, ami hatalmas blama lenne.

A Manchester United egészen közelről figyeli az eseményeket, mert szeretnék Mbappét, bár Fatival sem jártak sikerrel a Barcelonánál, és egyelőre Sanchót sem tudták megszerezni. A Liverpool és a Manchester City ugyancsak esélyes lehetne.

Mbappé azonban állítólag a „galaktikusoknál” képzeli a jövőjét, és jövő nyáron már Madridban futballozna. Hatalmas transzfernek ígérkezik, és mint arról a spanyol Eurosport is beszámolt, a francia 2021-ben Luka Jovic helyére léphet, ő lehetne az új 9-es – közölték a klub forrásai.

Jovics a 2019-es nyári átigazolási időszakban érkezett a csapathoz, de Mbappé más szint, valamint emellett óriási marketingértéke van. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy Neymar szintén nem hosszabbított Párizsban, aki ugyancsak óriási fogás lehetne.

A klub forrásai azt mondták, hogy Mbappé már zöld jelzést adott a spanyol óriásnak az átigazolás kapcsán. A szerződése 2022-ben jár le, és jelezte a vezetőségnek, hogy nem fog hosszabbítani. 180 millió euró lehet az az ár, amiért megválhatnak tőle, vagy még több, mivel ennyit adott érte a PSG az AS Monacónak.

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke állítólag azt mondta Zinedine Zidane-nak, az edzőnek, hogy Jovic marad a 9-es, de csak addig, amíg nem érkezik meg Mbappé. A forrás úgy fogalmazott, hogy a francia már kiválasztotta az otthonát, és ez a La Ligában szereplő Madrid, valamint az új Bernabeu, aminek a felújítása várhatóan 2022-ben ér véget. Sőt, egyértelművé tette Zidane számára, hogy a spanyol fővárosban látja a jövőjét.

Jürgen Klopp nem hagyta szó nélkül a dolgot a Liverpoolnál: „Jól hallottam…?”