Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Kegyetlenül kipattintotta magát a hollywoodi sztár

Fotó: Instagram/Kevin Hart
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem semmi, amit a komikus művelt a testével, noha korábban messze nem ez volt rá jellemző, de ez is bizonyítja, hogy bármit el lehet érni, csak akarni kell.

Hollywoodban van pár olyan színész, akik az „izmaik után” kapják a pénzüket, ami annyit jelent, hogy elég nagy befolyással van egy szerep megszerzésére a fittségük. Dwayne Johnsont például elég furcsa lenne elképzelni 50 kilóval könnyebben, bár ki tudja…

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Mindenesetre az ő esetében különösen fontos, hogy hozza ezt a szintet, mert ettől vált igazán híressé, az egyik legjobban kereső színésszé. Őrült összegeket tehet zsebre éves szinten, amit elkölteni is nehéz lenne.

Ezzel nincs egyedül, mert az autómániás Kevin Hart sem panaszkodhat, szintén rengeteg pénzt keresett az évek alatt. Sokan Chris Tucker utódjának tartották, aki szintén komikusként kezdte, majd szép lassan befutott a hollywoodi világban.

Tóth Andi és Árpa Attila közös szelfije az új kedvenc

Hartnak ez csak később sikerült, de nem panaszkodhat, szépen termelnek vele a filmek, sok millió nézőt tud leültetni a Netflix elé. A 42 éves amerikai sztár nemcsak az autókat imádja, hanem többek között a testépítést is.

Lapozó: 1 2