Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Kettős családi tragédia Faddnál: “Csak annyi erőm legyen, hogy eltemessem őket”

Fotó: Unsplash/ Mike Ralph
not image

Kornis Vivien

2021. október 21. - 21:26

A gyászoló asszonynak senkije nem maradt, fiát, férjét is idő előtt elvesztette, most pedig lánya és unokája hunyt el tragikus körülmények között.

“Csak annyi erőm legyen, hogy eltemessem őket” – mondta zokogva a gyászoló asszony, aki egyszerre vesztette el lányát és unokáját szerdán, amikor Fadd közelében hatalmas sebességgel egy fának csapódtak szerdán délelőtt. A balesetről korábban itt írtunk

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A Tények beszámolója szerint az autó sofőrje, a 43 éves édesanya beszorult a roncsba, 16 éves lánya pedig nem volt bekötve, és a baleset következtében kirepült a gépjárműből. Mindketten életüket vesztették. 

Csilla és lánya, Kíra ebédre voltak hivatalosak, amikor egy kanyarban hatalmas sebességgel letértek az útról. 

A gyászoló nagymama a tragikus baleset után teljesen egyedül maradt: fia 25 éves korában hunyt el, férje 50 éves korában vesztette életét.

Csilla egy szekszárdi szépségszalonban dolgozott, amely előtt most mécsesekkel emlékeznek életére. Legjobb barátnője, Mónika a Tények stábjának elmondta, nem tudja elképzelni, hogyan történt a baleset, hiszen Csillát megfontolt sofőrként ismerte, aki nem szokott gyorsan hajtani.