Clouds
21 Budapest
Dollár
359,62 Ft
Euró
388,12 Ft
Font
433,09 Ft
Bitcoin
23,070 $

Kétmilliárd forinttal támogatta tavaly a polgárőrséget az állam

TÉMÁK:
#támogatás
Budapest, 2022. december 6. Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök fõtanácsadója a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közös sajtótájékoztatóján a kamara budapesti székházában 2022. december 6-án. A két szervezet aláírásgyûjtést indított a Márki-Zay Péter polgármester kezdeményezésére Hódmezõvásárhelyen bevezetett földadó ellen. MTI/Soós Lajos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Korszerű felszereléseket, modern járműveket, valamint új egyenruhákat is kaptak.

A kormány továbbra is számít a polgárőrökre, akiket komoly anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesít – mondta el Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Emlékeztetett, Magyarországon több mint 65 ezer polgárőr teljesít szolgálatot. “Számítunk rájuk, mert az emberek biztonsága az egyik legfontosabb kérdés. Éppen ezért – a baloldali kormányokkal szemben – komoly anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesítjük a mára köztestületként működő Polgárőrséget” – közölte a miniszterelnöki megbízott.

Nyitrai Zsolt felidézte: a kormány 2022-ben korszerű felszerelésekkel, új egyenruhákkal, modern járművekkel és rekordnak számító, mintegy 2 milliárd forinttal támogatta a Polgárőrséget, hogy működésük, munkájuk eredményes legyen és a rendőrökkel közösen megvédjék a magyar emberek biztonságát a településeken és az országhatárnál.

MTI