Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Két nagyon fontos rendszert is támogathat a PlayStation 5, a Sony szuper next-gen konzolja

not image

A T-800-as

2020. augusztus 30. - 09:45

Egyre több és több információ szivárog ki a megjelenés előtt álló PS5-ről, ami két igen fontos rendszert is támogathat, aminek a rajongók örülni fognak.

Egyre több és több információ szivárog ki a megjelenés előtt álló PS5-ről, mely két igen fontos rendszert is támogathat, aminek a rajongók örülni fognak.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Nem kérdés, hogy az idei év egyik legnagyobb slágere a Sony új next-gen konzolja lesz, mely sokak szerint igazi mestermű lehet, és nemcsak a design miatt, ami több ponton is szakított az elődökkel, részben a technikai megvalósítások és fejlesztések miatt.

A japánok rengeteg pénzt, energiát és időt öltek a fejlesztésekbe, ami úgy tűnik, hogy kifizetődő lesz. Noha időről időre aggasztó információk is napvilágot látnak a PS5-ről, többségében mindenkinek izzad a tenyere, amikor a konzolról olvas valami újdonságot.

Nem hittük volna, hogy az Xbox Series X ennyire más, mint a többi konzol: nézzétek meg Ti is!

Legutóbb arról számolhattunk be az Olvasóinknak, hogy szeptember elejére egy új eseményt tervez a Sony a PS5 kapcsán, és megtudhatjuk a konzol árát, valamint a pontos megjelenési dátumát, amivel még mindig tartoznak a japánok.

A TheTechGame az egyik legfrissebb cikkében arról ír, hogy két újabb fontos részlet szivároghatott ki az interneten a PS5-ről, ami valószínűleg támogatni fogja a Wi-Fi 6-ot és a Bluetooth 5.1-et. Ez már önmagában nagy előrelépés lenne az elődökhöz képest.

A hír egy Anatel dokumentumon keresztül futott be, ami erősen arra utalhat, hogy a Wi-Fi 6 és a Bluetooth 5.1 támogatás is elérhető lesz a PS5-ön. A konzol megjelenését illetően a Sony egyelőre csak annyit erősített meg, hogy az ünnepi időszakban kapjuk meg azt.

A Microsoft a rivális Series X kapcsán úgy nyilatkozott, hogy novemberben indulnak az értékesítések. A pletykák szerint ez november első hete lehet, és rá két hétre a PS5 is meg fog érkezni, ami adna némi előnyt az amerikaiaknak.

A PS5 az DualSense kontrollerrel startol el, ami számos komoly fejlesztésen ment keresztül, és az még inkább együtt fog lélegezni a játékokkal, valamint a használati ideje is több órával hosszabbodhat meg a PS4 eszközéhez képest.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-regi-klasszikus-ps2-jatek-terhet-vissza-ps5-re/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.