Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Még két nagy dobásra biztosan készül a Manchester United

Fotó: Twenty20

Bense Róbert

2022. augusztus 18. - 04:49

Siralmasan indult a szezon, de pár jó igazolással még be lehetne rántani azt a köhögő motort.

Nagy reményekkel indult neki a Manchester United az új idénynek, azonban eddig óriási csalódást keltettek mind az eredmények, mind pedig a csapatösszhang, ami továbbra sem az igazi. A helyzet menthető, de ehhez vérfrissítés szükséges.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Cristiano Ronaldo hónapok óta húzódó drámája sem könnyíti meg a manchesteriek dolgát, ám nagyon úgy fest, hogy távozik a csapattól, és még az is előfordulhat, hogy egy csereüzlet keretében sikerül új klubot találni a portugálnak.

A United ügynökei ugyanis Spanyolországban vendégeskednek, ahonnan akár a következő nagy név is jöhet, méghozzá Antoine Griezmann személyében, habár nagy kérdés, hogy a klub legmagasabb fizetésével rendelkező játékosa helyére mennyire lenne okos döntés egy még komolyabb bérezésűt igazolni.

De nem csak a franciát szemelték ki maguknak a Vörös Ördögök, a hazai terepet is szemmel tartják, konkrétan a Chelsea-Pulisic ellentétet szeretnék kihasználni, az amerikai ugyanis távozni szeretne a Kékektől.

A 23 éves játékos jelenleg 40 millió euró körüli összeget képvisel az átigazolási piacon, ám ennél várhatóan jóval kevesebbért is elengedi a Chelsea, Raheem Sterling érkezése után ugyanis már valószínűleg kiszorulna a kezdőből – írja a Fichajes.