Két ingyenes játék érkezik az Epic Games Store-ba

Epic
not image

Kulcsár Péter

2021. július 16. - 23:03

Mint ahogyan azt már korábban megszokhattuk, ismét frissült az Epic Games Store ingyenesen elérhető játékainak listája.

Az Epic Games Store alapvető stratégiája, hogy a konkurenciától ingyenes game-ekkel csábítják el a játékosokat, akiknek sokszor egy-egy alkotás bezsebeléséhez semmi mást nem kell tenniük, mint regisztrálni és egy aktív felhasználói fiókon keresztül bekattintgatni a jobbnál jobb címeket.

Nem lesz ez máshogy jövő héten sem, július 22-től kezdődően ugyanis két AAA címet húzhatunk be kerek 0 forintért cserébe, így számítógépünkre bármikor letölthetjük és telepíthetjük őket, mivel örökre a könyvtárunkban maradnak.

Az első ingyenes game a Verdun lesz, amely egy első világháborúban játszódó FPS, és nagyban hasonlít a Battlefield 1-hez, azzal a különbséggel, hogy sokkal inkább a négyjátékos multiplayerre helyezik a hangsúly, illetve rendkívül részletes sztori móddal lett ellátva, amely történelemhez hűen adja vissza a hadszínterek hangulatát.

A másik bérmentve bezsebelhető játék a Defense Grid: The Awakening lesz, amit legutoljára 2020 decemberében tehettünk a könyvtárunkba, az Epic azonban úgy döntött, július közepétől ismét ingyenessé teszi.

A nevéből adódóan egy olyan game-ről van szó, mely során meg kell védenünk az épületeinket és a bástyáinkat, valamint a tornyainkat, miközben nem árt, ha okosan sáfárkodunk a forrásainkkal, ugyanis minden nyersanyag véges. A stratégiai játékok kedvelői örömet lelhetik majd benne, bár korántsem egy egyszerű darabról van szó.