Dollár
427,96 Ft
Euró
421,62 Ft
Font
481,45 Ft
Bitcoin
19,971 $

Két hónap múlva érkezik Game Pass-re az egyik legígéretesebb játék

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2022. április 22. - 08:00

A Microsoft gaming részlege első napi megjelenéssel indíthatja a nyarat.

Az Xbox Game Pass több száz címmel rendelkezik, így kiváló választás lehet azok számára, akik nem szeretnének egy-egy játékért cserébe több tízezer forintot fizetni, helyette 4 ezer forintos havidíjért cserébe a legnépszerűbb alkotásokat is olcsón kipróbálhatják.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A szolgáltatás nem lenne sikeres első napi megjelenések nélkül, a szenzációs sorozat pedig tovább folytatódik, a redmondi óriáscég ugyanis bejelentette, június 21-én debütál Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon a Shadowrun Trilogy: Console Edition.

A Paradox Interactive kiadó egy rövid előzetes keretében mutatta be az izometrikus RPG-t, amelyet a Game Pass-előfizetők abban a pillanatban játszhatnak, amint piacra dobták az alkotást.

A trilógia egyébként már elérhető a Steamen a Shadowrun Returns, a Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut és a Shadowrun Hong Kong játékokat tartalmazó csomagként.

Akik esetleg nem kívánják kiváltani a Game Passt, azok számára a játék konzolon is előrendelhető: a Paradox most 25 százalékos kedvezményt kínál, így a game 29,99 euróért beszerezhető.