Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Két gyermeke maradt árván az esztergomi robbantásban elhunyt rendőrnek

Kisebbik gyermeke mindössze néhány hónapja született.

Esztergom, 2023. szeptember 20. Rendõrségi kordon egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendõr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegetõ - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt. MTI/Koszticsák Szilárd
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Tegnap este szörnyű tragédia rázta meg az országot, Esztergom külterületén egy mentálisan labilis, rendőrök ellen fenyegetően fellépő férfi felrobbantotta házát, amikor a TEK egységei rátörték az ajtót.

A detonáció, melyet az eddigi információk szerint gázpalackok és szétlocsolt üzemanyag idézett elő, az elkövető mellett egy rendőr halálát is okozta. Mint a Borsonline megírta, összesen 11 sérültje van a robbantásnak, egy rendőr életéért jelenleg is küzdenek. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A TEK munkatársai szerda este vették körül az épületet, és bár a túsztárgyaló próbált kapcsolatot teremteni a körözés alatt álló férfival, a terrorelhárítók egy füstgránát alkalmazását követően végül úgy döntöttek, hogy behatolnak az épületbe.

A robbanás ekkor következett be, az elkövetőhöz legközelebb álló rendőr pedig azonnal életét vesztette. A sérültek között tűzoltók és rendőrök is vannak, négyen közülük súlyos állapotban kerültek kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint az elhunyt rendőr két gyermek édesapja volt. Mint írták „ma minden rendőr gyászol az országban. A BRFK teljes állománya osztozik a Terrorelhárítási Központ fiatalon elhunyt munkatársa hozzátartozóinak gyászában.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.