Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,058 $

Két család verekedett össze Csongrádon – fejszenyél és golfütő is előkerült

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A két család haragos viszonyban volt, majd amikor összefutottak Csongrádon, a Tisza partján, golfütőkkel és fejszenyelekkel felszerelkezve összeverekedtek.

A police.hu beszámolója szerint golfütőkkel és fejszenyelekkel esett egymásnak két család a csongrádi komp állomáson: a rendőrök csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt indítottak eljárást.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A megalapozott gyanú szerint 2022. december 18-án kora délután találkozott egymással két haragos viszonyban lévő család Csongrádon, a Tisza partján.

A találkozó erőszakba torkollt, a résztvevők a náluk lévő golfütőkkel és fejszenyelekkel ütötték-verték egymást, többen könnyű, egy férfi pedig súlyos sérülést szenvedett a verekedésben.

A rendőrök három férfit és három nőt elfogtak és előállítottak a Csongrádi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók három garázdát őrizetbe vettek és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatásukat.