Két Battlefield-játékot kínál ingyen az Amazon Prime Gaming

Amazon
not image

Kulcsár Péter

2021. július 26. - 00:40

Azok, akik feliratkoztak Amazon Prime-ra, most két fantasztikus FPS-t gyűjthetnek be teljesen ingyen.

Talán soha nem volt még ennyire jó érzés Battlefield-rajongónak lenni, hiszen azon túl, hogy idén ősszel érkezik az új, futurisztikus FPS, az eddigi alkotásokat a különböző leárazások révén sokkal olcsóbban megvásárolhatjuk.

Most az Amazon Prime Gaming állt elő egy egészen egyedi akcióval, kiderült ugyanis, hogy a havi előfizetők a Battlefield 1-et egészen augusztus elejéig ingyenesen letölthetik és megtarthatják, míg a Battlefield V-öt augusztus 2-tól kezdődően telepíthetik a számítógépeikre.

Talán mondanunk sem kell, mekkora népszerűségnek örvendett a széria első világháborút felelevenítő darabja, a Battlefield 1-et minden idők legjobb FPS-ének tartják, bár a történelemhűség néhány ponton csorbát szenvedett, a gameplay mégis feledteti ezeket az apró hibákat.

A Battlefield V ezzel szemben egy klasszikus második világháborús lövölde, amelyben átélhetjük a nemzetközi konfliktus legfőbb csatáit, a hadszíntereken pedig kipróbálhatjuk az éra legjobb fegyvereit, harckocsijait és repülőgépeit. Ha mindez nem lenne elég, a multiplayer rengeteg móddal kiegészült, így akár több száz órát is eltölthetünk a játék mellett.