Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Kész, totálisan lefagytunk Carmen Electra képétől: te jó ég…

not image

A T-800-as

2020. december 4. - 11:32

Ha létezik extra-ultra-szexi nő, akkor Carmen Electra biztosan az, képtelenség belekötni a testébe, annyira vonzó, hogy csak úgy forr körülötte a levegő.

Ha létezik extra-ultra-szexi nő, akkor Carmen Electra biztosan az, képtelenség belekötni a testébe, annyira vonzó, hogy csak úgy forr körülötte a levegő.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Ha meg kellene említenünk egy nőt, aki még mindig a világ egyik legvonzóbb nője, és már bőven elmúlt 30, akkor mi azonnal Carmen Electra nevét mondanánk. Egészen elképesztően jól tartja magát.

Rendre Jennifer Lopezt hozzuk fel példának, hogy mennyire kortalan, és az ő esetében az életkor csak egy szám, nos… Nálunk Carmen még előrébb van a sorban, akivel ugyan valamennyivel fiatalabb, így is erősen közelít az 50-hez.

Jelenleg 48 esztendős, és úgy néz ki, mintha csak a 30-as éveiben járja. 1990 óta ismerhetjük őt a szakmában, mint színésznő, modell, énekes és médiaszemélyiség. Igazi bálvány, ikon és példaképet lehet a nők számára.

Egyeseket zavar, hogy Tóth Andi a karácsonyi klipben „rázza a fenekét”: vélemények

Csak meg kell nézni a róla készült képeket, sokszor ő maga a láng, a tűz és a forróság, nagyon el tudja kápráztatni a követőit, akik imádják őt. Persze irigyei mindig vannak az embernek, és lesznek is, de bárki elismerheti, hogy milyen jó nő Carmen.

A legutóbbi képével az elmúlt fél év egyik legvonzóbb felvételét sikerült elkészíteni róla. A formás, nagy mellei igazi ráadást jelentenek ebben a kis szexi szerkóban, ami egyszerre mutat sokat és keveset.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.