18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Késsel fenyegette élettársát egy bedrogozott és ittas kiskunhalasi férfi

Az elkövető két éve alkohol és kábítószer befolyása alatt állt, mindeközben folyamatosan partnerét vegzálta.

ugyeszseg.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat szerint a kiskunhalasi férfi – az ügy vádlottja – a tavaly novemberben történt elfogásáig több évtizede élettársi kapcsolatban élt a sértettel – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi rendszeresen fogyasztott dizájner drogot és alkoholt, amelyek hatására agresszívvá vált. Ilyenkor trágárul becsmérelte, szidalmazta és többször bántalmazta a sértett nőt, aki 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. Amikor 2020 decemberében egy családi összejövetelen az ittas és kötekedő férfit viselkedése miatt a sértett számon kérte, ütlegelte és a hajánál fogva rángatta. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

2020 májusában, ismételten amfetamin fogyasztást követően a férfi 1 méter hosszú betonvassal a végtagjain és a fején, egy kődarabbal pedig a lábszárán többször megütötte az élettársát, majd a nyakához egy 5 cm pengehosszúságú konyhakést szorított. Ekkor arra hivatkozva, hogy megítélése szerint a párja „ingyen él” a lakásában, pénzt követelt tőle.

Az ököllel történő bántalmazások 2021 októberétől heti rendszerességűvé váltak. Két esetben a férfi ismételten életveszélyesen megfenyegette a nőt, és 300 ezer forintot követelt tőle, kilátásba helyezve a megölését, ha nem fizet. A vagyontalan sértett a követelésnek nem tudott eleget tenni.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérletével, kapcsolati erőszak bűntettével és kábítószer birtoklás vétségével vádolja, ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy a vádlott a büntetésből feltételes kedvezménnyel nem szabadulhat. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja