Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Eltűnt egy 12 éves lány a Blaháról, nagy erőkkel keresi a rendőrség

Fotó: A felújítás alatt álló Blaha Lujza tér 2022. június 29-én. MTI/Balogh Zoltán

Takács Petra

2022. október 3. - 07:01

Jelenleg nem tudni, hol tartózkodik a 12 éves lány, akit legutóbb a Blaha Lujza téren láttak, onnan pedig ismeretlen helyre távozott.

Egy újabb eltűnt kiskorú személyről számolt be a rendőrség, mely a lakosság segítségét kéri, hogy a gyermek mihamarabb előkerüljön. A rendelkezésre álló adatok szerint Kernya Kitti Amina október 2-án tűnt el 11 óra 15 perc körül Budapesten.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

A 12 éves lányt legutóbb a VIII. kerületi Blaha Lujza téren látták, onnan ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Kernya Kitti Amina körülbelül 162 cm magas, átlagos testalkatú, haja festett vörös, hosszú, halántékánál két oldalon felnyírva. Szeme barna.

A police.hu a közleményében leírta, utolsó ismert ruházata fekete dzsekiből, fekete pólóból, terepmintás nadrágból és hosszú szárú fekete bakancsból állt. Bárki, aki információval rendelkezik a fiatal lány hollétéről, az mindenképpen jelentkezzen a hatóságoknál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kernya Kitti Amina tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu