Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Kényszerleszállást hajtott végre a British Airways egyik gépe Veronában

Fotó: A British Airways utasszállító gépei a londoni Heathrow repülőtéren a brit légitársaság pilótáinak kétnapos sztrájkja idején 2019. szeptember 9-én. MTI/EPA/Will Oliver
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A jelentések szerint a riasztást a pilótafülkében lévő füst váltotta ki, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az honnan származott, illetve hogyan alakult ki.

Egyes helyi források beszámolója alapján a British Airways egyik repülőgépének kényszerleszállást kellett végrehajtania az olaszországi Veronában.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Hozzátették, hogy az említett gép Londonból tartott Veronába, a manővert pedig a Valerio Catullo Verona (VRN) repülőtéren hajtotta végre, amely Caius Valerius Catullus római költőről kapta a nevét.

Az ANSA értesülései szerint a riasztást a pilótafülkében lévő füst váltotta ki, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az honnan származott, illetve hogyan alakult ki.

Emellett azt is megerősítették, hogy az utasok szerencsére nem sérültek meg, illetve a tűzoltóság már a helyszínen tartózkodott, hogy szükség esetén azonnal közbeléphessenek.