Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Keleti Andrea a földi paradicsomban nyaral (fotók)

Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amellett sem mehetünk el szótlanul, hogy Keleti Andrea továbbra is rendkívül fiatalos, és olyan formával bír, mit sok fiatal is megirigyelhetne.

Keleti Andrea az egyik legismertebb nő Magyarországon, és ez hosszú ideje van így. Nagy utat járt be a karrierjében, akárcsak a médiában, és még mindig rengetegen kíváncsiak rá, az életére, arra is, hogy épp merre jár.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Andrea mindig is rendkívül csinos és vonzó volt, akárcsak most, és tegyük a szívünkre a kezünket, nem mondanánk azt, hogy az 50-es éveiben jár. Ha bennünket kérdeznek, azt mondanánk, egy 40-es évei elején járó nőről beszélünk.

Sokszor még ennél is fiatalosabb a megjelenése, köszönhetően a sportnak, az egészséges életmódnak, és természetesen a genetikájának is. Az sem véletlen, hogy ilyen sokan irigylik, megvan rá az okuk.

A táncművész is szeret utazni, és legutóbb egy több mint különleges helyszín felé vette az irányt. Egészen Zanzibárig repültek, ahol az élet egészen más, mint a Föld legtöbb részén, és ebben semmi túlzás nincs.

A földi paradicsomnak is szokták nevezni, ahol mintha az idő megszűnt volna létezni. Már a fotókon keresztül is átjönnek ezek a különleges energiák, Andrea pedig csak igyekszik mindezt kiélvezni.