Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Ilyen szexin rúzsozza magát Kelemen Anna, még a nők is zavarba jönnek tőle

Fotó: Instagram/Kelemen Anna
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 13:57

Kelemen Anna maximálisan tisztában van azzal, hogy mitől jönnek lázba a férfiak, és olyan tartalmakat oszt meg, amiktől még a nők is zavarba jönnek.

Kelemen Anna nemcsak egy sztár, egy ismert nő Magyarországon. Egy igazi egyéniség, aki időről időre közéleti témákban is megnyilvánul, aminek egyesek örülnek, míg mások azt mondják, hogy hagyja inkább a politikát.

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

Az vitathatatlan, hogy ennyi idő után is rendkívül népszerű, köszönhetően a közösségi médiának, ahol egyre inkább megtalálja az útját. Jól jelzi ezt az is, hogy már több mint 92 ezer követője van, ami egyáltalán nem kevés.

Valószínűleg rövidebb időn belül a 100K is meglesz neki, és talán még nagyobb teret nyer magának a közösségi média vizein. Annát sokan félreismerik, degradálóan beszélnek róla, ám valójában egy nagyon is értelmes nő, aki pontosan tudja, mit akar.

Gelencsér Timi feneke kerekebb, mint egy tökéletes alma

Ahhoz sem férhet kétség, hogy rendkívül fotogén, és még mindig zavarba ejtő formával bír, a vonalai egyenesen igézőek tudnak lenni. Nyilván tökéletesen ismeri a számára ideális beállításokat, ugyanakkor róla nem nehéz extra fotókat készíteni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2