Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Kedden edz először új csapatával Cristiano Ronaldo

MTI/EPA/AL-NASSR CLUB HANDOUT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hivatalosan is pályára lép az Al-Nassr csapatában a portugál, aki a világ legjobban fizetett játékosa lett.

A 37 éves Ronaldo pénteken két és fél évre szóló, évi 75 millió dolláros szerződést írt alá a szaúd-arábiai csapattal, mindössze hat héttel azt követően, hogy a Manchester Uniteddel közös megegyezéssel felbontotta szerződését.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A portugál sztárjátékost hivatalosan kedden mutatják be az Al-Nassr játékosaként a klub szurkolói előtt tartandó nyilvános edzésen, a 25 ezer férőhelyes rijádi Mrsool Park stadionban – számolt be róla az ESPN.

Ronaldo még hétfőn megérkezik a szaúdi fővárosba, majd helyi idő szerint este 7 órakor sajtótájékoztatót tartanak a részvételével. A portugál a tréning előtt találkozik először Rudi Garcia edzővel.

A szaúdi profi ligát vezető Al-Nassr január 5-én az Al Taee otthonában lép pályára, de az ESPN értesülései szerint Ronaldo nem ezen a mérkőzésen debütál. Valószínűleg a január 14-i, Al-Shabab elleni rijádi derbi lesz az első mérkőzése a klub színeiben.

Cristiano Ronaldo új szerződésével a világ legjobban fizetett játékosává válik. Az Al-Nassr célja, hogy 2019 után ismét elhódítsák a hazai bajnoki címet, valamint sikeres szereplést érjenek el az ázsiai Bajnokok Ligájában.