Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Csapadékos kedd vár ránk, a Dél-Dunántúlon azonban akár 20 fok is lehet

Noha kedden időszakosan esőre és záporra kell számítani, a Dél-Dunántúlon akár 20 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála kedden.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint többnyire erősen felhős vagy borult időben lesz részünk, csak kevés helyen szakadozhat fel hosszabb időre a felhőzet.

Hétfőn csak helyenként lehet gyenge csapadék, estétől viszont északnyugat felől mind több helyen ered el az eső. Kedden is összességében többfelé kell időszakosan esőre, záporra számítani, de napközben nagyobb területen akár hosszabb csapadékszünet is lehet. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Hétfő estétől a délnyugatira forduló szél nagy területen megélénkül, éjfélt követően olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között várható, az északkeleti harmadban ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A legtöbb helyen késő este beáll a minimum, majd reggelre több fokot emelkedik a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 12 és 20 között várható, a Dél-Dunántúlon lesz a legmelegebb.