Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Meg akarta ölni a volt élettársát, kés és benzines palack volt nála, amikor a rendőrök előállították

Fotó: police.hu
Belföld
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a rendőrség ismét gyorsan cselekedett, könnyen lehet, hogy ezzel egy potenciális gyilkosságot akadályoztak meg, aminek a fő gyanúsítottja egy 53 éves nő.

A rendőrségi közlemény szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett előkészülete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben érintett nővel szemben.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Az információk alapján az 53 éves ormosbányai nő augusztus 14-én 15 óra körül a lakásában egy kést és egy palackban benzint vett magához, majd kijelentette, hogy Kazincbarcikára utazik, és megöli a volt élettársát.

Mindezt a korábbi sérelmeire hivatkozva jelentette ki, miközben a fenyegetést halló ismerősök, családtagok sem tudták lebeszélni szándékáról. Miután senki sem tudta visszatartani, az egyik hozzátartozója értesítette a rendőrséget.

Több mint 50 emberrel borult árokba egy busz az M7-esen, többen a jármű alá szorultak

A kazincbarcikai autóbusz-állomáson rendőrök várták a nőt, akinél megtalálták a kést és a benzines palackot. Az 53 éves asszonyt előállították, majd a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.