Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Mutatunk egy rendkívül vonzó világsztárt, akit biztosan ismersz

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem minden világsztárt ismer mindenki, de Kate Hudson-t talán mindenki, és nemcsak a neve alapján, hanem bárhol felismernék az utcán.

Nem kevés világsztárt ismerhetünk, akik közül sokan aktívak a közösségi médiában, és olyan mennyiségű embertömeg követi őket, hogy arra nehéz szavakat találni. Selena Gomez, aki nemrég smink nélkül mutatta meg az arcát, több 100 milliós követőtábort tudhat a neve mellett.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Kim Kardashian sem panaszkodhat, ugyancsak százmilliók követik, és napi szinten posztolgat magáról szexi fotókat. Salma Hayek pedig talán az egyik leghumorosabb világsztár, és mindemellett kortalan.

Szóval igen, rövid időn belül legalább 50 olyan nagy név jutott eszünkbe, akik mindig nagyon érdekesek és napestig lehetne róluk beszélni. Különleges aura veszi őket körül, és közben nem feledkeznek meg a rajongókról.

Kate Hudson a legjobb formában lévő sztárok közé sorolható, és 43 évesen még vonzóbb, mint ezelőtt bármikor. Rátalált arra az útra, amin belül kiteljesedhet, mind lelkileg, mind pedig fizikálisan.

Modellként is gyönyörű, és ez a ruha különösen jól áll neki, nem beszélve a sminkről és a frizuráról. Már csak amiatt is jó lehet sztárnak lenni, hogy ilyen remek fotósorozatok készülhetnek róluk, amik örök emlékként maradnak meg.