Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Kate Hudson semmit nem bízott a véletlenre ebben a tűzpiros szettben

TÉMÁK:
#Bulvár #style
Fotó: Instagram/Kate Hudson
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Kate Hudson nem aprózta el, a Valentino tervezett neki egy ruhát.

Éppen zajlik a 78. alkalommal megrendezett Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, amin mindenki ott van, aki számít. A vörös szőnyegen láthattuk már Palvin Barbit a káprázatos, fekete ruhájában, de Kourtney Kardashian és kedvese is bejelentkezett Olaszországból. 

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A neves eseményen, mely elsősorban természetesen a film és szórakoztatóipar világára koncentrál, Kate Hudson amerikai színésznő is megjelent, aki évek óta a világ nagy kedvence. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 49 éves sztárja olyat húzott a vörös szőnyegen, amire mi sem számítottunk. 

A magyar felmenőkkel is rendelkező Kate Hudsont mindig is a világ legdögösebb nőjeként tartotta számon a nagyközönség, 2000-ben a Maxim magazin a 100 legszexisebb nő közé választotta. Nem csoda, hiszen megörökölte csodálatos édesanyja, Goldie Hawn káprázatos szépségét, és mindig kifinomult és nőies.

A vörös szőnyegen ezúttal egy Maison Valentino által kreált ruhakölteményben jelent meg, amit, úgy tűnik, kizárólag számára álmodtak meg. Az biztos, hogy ebben a darabban Kate nem hagyott semmit a véletlenre, hiszen olyan dekoltázst villantott, hogy elállt tőle a szavunk. 

A cikk még nem ért véget, folytatáshoz lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2