Clouds
21 Budapest
Dollár
365,20 Ft
Euró
391,87 Ft
Font
446,82 Ft
Bitcoin
27,787 $

Kate Hudson ledobta a bombát: szívesen csatlakozna az MCU-hoz

Fotó: MTI/EPA-EFE/Luis Millan
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kate Hudson, a hollywoodi romantikus vígjátékok koronázatlan királynője most elárulta, nagyon szívesen csatlakozna a Marvel Moziverzumhoz!

Kate Hudson nemrég elárulta, hogy abszolút nyitott lenne arra, hogy csatlakozzon testvéréhez a Marvel Moziverzumban: Hudson testvére, Wyatt Russell a Sólyom, és a Tél Katonája című sorozatban az új Amerika Kapitányt alakította. Az elsősorban romantikus filmjeiről ismert színésznő pedig szívesen mutatkozna egy szuperhős szerepében a jövőben.

Soron kívül 40 éves eltiltást kapott a szurkoló, aki megtámadta a Sevilla kapusát

Hudson megosztotta, bátyja felhívta őt telefonon, hogy elmondja neki, el kell vállalnia egy Marvel-projektet, mivel a színésznek nagyszerű tapasztalatai vannak az MCU-val. Hudsonnak pedig azonnal megtetszett az ötlet, így ha a jövőben megkeresik egy szereppel, nem fog habozni a válasszal.

A Mirrornak adott interjújában úgy fogalmazott:

“Ha számomra megfelelő szerep lenne, nagyon szívesen elvállalnám. Szerintem nagyon jól érezném magam egy Marvel-filmben… A bátyám, Wyatt Amerika Kapitány, és emlékszem, hogy felhívott, és azt mondta: ‘meg kell csinálnod egy Marvel-filmet!’, és én biztosan nyitott lennék rá.”

Noha örömteli a szándék, az is biztos, hogy a színésznőnek a közeljövőben biztosan nem lesz ideje egy Marvel-filmre: tavaly decemberben ugyanis sokak meglepetésére bejelentette, hogy azt tervezi, beleveti magát a zene világába, sőt, még idén kiadja albumát.