Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kate Beckinsale ruháját perceken át fogod figyelni

Fotó: Kate Beckinsale brit színésznő az észak-amerikai filmkritikusok díjainak (Critics' Choice Awards) 25. átadási ünnepségén a kaliforniai Santa Monicában 2020. január 12-én. MTI/EPA/Christian Monterrosa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ennek egészen egyszerű oka van, rendkívül egyedi, ami csodálatosan áll a színésznőn, aki izgatottan várta a 2023-as Oscar-gálát.

Hihetetlen, hogy Kate Beckinsale az 50. születésnapjára készülhet, mert annyira fiatalos. Valahogyan a 30-as évei maradtak meg bennünk, talán nem is véletlenül, mivel akkoriban még többet szerepelt a képernyőn.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Valójában már a 90-es évek első felében kezdetét vette a filmes karrierje, és azóta számtalan filmben szerepelt. Voltak idők, amikor szinte minden róla szólt, és ne feledjük, egy nagyon is kiváló színésznőről beszélünk.

Nemcsak kiváló, hanem egyúttal egy rendkívül csinos és vonzó nő is, akit sokan követnek a közösségi médiában. Modellként is bármikor lehozza a csillagokat az égről, ezernyi fotó készült róla az évek alatt.

Természetesen Kate is figyelemmel követte a 2023-as Oscar-gálát, aminek ideje alatt többek között Salma Hayek is feltűnt. Egy hollywoodi sztár, aki ugyancsak nagyon-nagyon jól és látványosan tartja magát.

Az alább látható ruha az egyik legkülönlegesebb, amit valaha is viselt. Tökéletesen adja vissza a sugárzó személyiségét, és perceken át lehetne elemezni azokat a részleteket, melyeket megálmodtak a tervezők.