Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Katari vb: Modrić szerint nem kérdés, hogy Brazília a favorit

Fotó: Luka Modric, a horvát válogatott tagja egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 8-án. Horvátország december 9-én Brazília ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében. MTI/EPA/Abir Szultan
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A horvátok klasszisa szerint nem ők a fő esélyesei a ma délután kezdődő negyeddöntőnek, ugyanis véleménye szerint a világ egyik legjobb csapatával kell megküzdeniük.

A katari világbajnokság a 16 órakor kezdődő Horvátország – Brazília összecsapással robog tovább, a mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón azonban Luka Modrić hangsúlyozta, hogy a brazil válogatott szinte minden mérkőzésen favoritnak számít, mivel Argentína mellett a világ két legjobb csapata közé tartozik.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

A Real Madrid 37 éves középpályása, illetve a horvát válogatott csapatkapitánya szerint a Seleçãót nem lehet nem esélyesnek nevezni, hiszen minden poszton kiváló játékosaik vannak, akik a világ bármely csapatának gondokat okozhatnak.

“A negyeddöntőbe jutással nagyszerű dolgot értünk el, de ettől függetlenül nem szeretnénk itt megállni. A torna legfontosabb mérkőzése vár most ránk a vb egyik legnagyobb esélyese ellen. Tudjuk, hogy Brazília az esélyes, de ettől függetlenül nekünk most is a maximumot kell nyújtanunk, mint minden mérkőzésen, hiszen csak így lehet esélyünk a továbbjutásra. Megvannak az erősségeink és hiszünk magunkban”, tette hozzá.

“Többször játszottam már Brazília ellen, de eddig még nem sikerült legyőznünk őket. Remélem, hogy ez most megváltozik. Brazíliának minden poszton kiváló játékosai vannak, szóval ha jó eredményt szeretnénk elérni, akkor dinamikusnak kell lennünk, futnunk kell, és nem szabad, hogy hagyjuk őket játszani.”

“Brazília és Argentína a világ legjobb csapatai, rengeteg fantasztikus játékossal rendelkeznek. Szeretem nézni a meccseiket, és játszani is öröm ilyen csapatok ellen, ám sokszor bebizonyosodott már, hogy nem mindig az esélyesek nyernek”, mondta.