Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Kárpáti Rebeka fehérneműs fotója a hónap egyik kedvence

Fotó: Istagram/Kárpáti Rebeka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Továbbra is rendkívül fotogén a híres magyar modell, akin lenyűgözően állnak ezek a különleges fehérneműk.

Kárpáti Rebeka szépen, magabiztosan halad előre az életében, miközben már több mint 222 ezer követője van az Instagram oldalán. Ez is megmutatja, hogy milyen sokan érdeklődnek iránta, és mennyire érdekes karakternek tartják.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Az sem lehet kérdés, hogy imádja a kamera, és egyedi fotók készülnek róla. Neki sem mindig könnyű, a hírességek életében is vannak mélypontok, vagy olyan szakaszok, amikor le kell zárnunk bizonyos dolgokat.

Bármilyen sablonos is, az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy előre tekintsünk, mert mindaddig amíg ezt nem tesszük meg, a múltban élünk. Egy életünk van, amiről tudunk, és abból kell kihoznunk a maximumot, nem elpazarolni a perceket, órákat, napokat, heteket, hónapokat és éveket.

„Hoztam nektek mára egy teljes mértékben a képhez illő, mély és bölcs idézetet , amit rendszerint akkor kaptunk a szüleinktől útravalóként, amikor valami nagy változás vagy mérföldkő előtt álltunk (vagy csak úgy, indokolatlanul napközben).” – jelentkezett a posztjában Rebeka.

‘Az a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg, és hogy a kacsák előtt mindig legyen víz.’ Tehát most én is ezzel kívánok nektek nagyon szép napot és ne felejtsétek el, hogy nem kell az életet mindig annyira véresen komolyan venni…”

Még több bulvár: Különleges hidegterápián járt Sarka Kata