Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Kárpáti Rebeka elkészítette a nagy 2023-as listáját

Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A híres modell nagyon reményteljesen várja az idei évet, és abszolúte készen áll az előtte álló időszakra.

Sokak számára a 2023-as év az újrakezdést jelenti, valami egészen újat. A hírességek sem jelentenek kivételt, ők is átesnek bizonyos fájdalmakon, változásokon, amikre időről időre szükség van, hogy tovább tudjunk fejlődni.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Kárpát Rebeka arról számolt be, hogy elkészült a 2023-as listája, amin a céljai szerepelnek. Elárulta, a gimnázium eleje óta vezet ilyen listákat, először a leckefüzete hátuljába írt fel pár sort, majd a határidőnaplóiban vezette az éves vágyait és terveit.

„Ezennel megírtam a “2023-as Célok” listámat. Gimnázium eleje óta először a leckefüzetem hátuljába, majd a határidőnaplóimba jegyzeteltem le az éves vágyaimat/terveimet. Elsőként csak a “de jó lenne ha…” állapotából indult a dolog, majd rá is felejtettem…” – árulta el Rebeka az Instagram oldalára írt bejegyzésében.

„Később aztán, ahogy 3-4-5 év távlatából elővettem ezeket az írásokat és konstatáltam, hogy a 99%-át ki tudtam pipálni, őrülten ledöbbentem. Hoogy?? Olyan célokat is sikerült elérnem így-vagy úgy, amiket mikor papírra vetettem, megvalósulásának lehetősége konkrétan egyenlő volt a nullával.”

„Valahogy az elültetett magok beértek. Amikor erre rájöttem, elkezdtem utánaolvasni a témának és mára már tudatosan gyakorlom ezt a módszert, így született meg az idei listám is. Hiszem azt, hogy nem “csak úgy véletlen” születtünk bele ebbe a világba, az adott életbe amit élünk és igenis képesek vagyunk tenni a sorsunk alakulásáért amennyiben ezt felismerjük, tudatosítjuk és belevágunk.”

„Nem akarok itt nagyon spirituális vizekre evezni, csak azt szeretném mondani, hogy ez most egy szuper kezdet, egy új, tiszta lap, és rajtatok áll, hogy mit kezdtek vele. Én nagyon sok erőt, motivációt, majd soook-soook kipipált listát kívánok Nektek a korábbiak mellett. És köszi, hogy 2023-ban is velem vagytok.”

Még több bulvár: Falatnyi bikiniben mártózott meg Vasvári Vivien a dzsungel szélén