Dollár
434,75 Ft
Euró
420,22 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
19,366 $

Kármán Odette elsírta magát a Sziget Fesztiválon Justin Bieber miatt

Fotó: Fesztiválozók a 28. Sziget fesztiválon, a harmadik napon az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 12-én. MTI/Balogh Zoltán
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 13. - 12:52

Annyira meghatotta az élmény, és az, hogy élőben láthatja a világsztárt, ráadásul ilyen közölről, hogy potyogtak a könnyei.

A többség maximálisan elégedett lehetett Justin Bieber óbudai fellépésével a Hajógyári szigeten, a Sziget Fesztivál helyszínén. Minden magas szintű volt, kezdve a hangosítással, a fényjátékokkal, szóval abszolúte megérte az árát.

Soron kívül Nyerő Páros: Muri Enikőnél betelt a pohár, elhagyja a villát? (videó)

Kármán Odette szintén kilátogatott a koncertre, ami egészen meghatotta, régi vágya volt, hogy élőben láthassa és hallhassa énekelni a világsztárt. Megtörtént, és sokan másokhoz hasonlóan ő is elsírta magát, amikor hirtelen megjelent a színpadon Bieber.

„Nekem Justin volt az első olyan ember akiért rajongtam és elkezdtem hallgatni. Emlékszem, a legelső kinyitható telefonomra, csak egy szám fért rá, és az a Baby volt. Vele és rajta nőttem fel.” – írta nagyon boldogan a posztjában a fiatal sztár.

„Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha is láthatom őt élőben, de mindig vágytam rá! Mikor megtudtam, hogy jön Magyarországra, annyira bíztam benne, hogy el tudok menni megnézni… és sikerült!”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.