Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Karbantartás miatt nem közlekedik egy szakaszon a hétvégén a ráckevei HÉV

TÉMÁK:
#BKK #pótlóbusz
Budapest, 2022. szeptember 3. A MÁV-HÉV Helyiérdekû Vasút Zrt. H6-os (másként a 252-es vasútvonal; 2011-ig ráckevei HÉV) egyik szerelvénye indulás elõtt a Közvágóhíd végállomáson. A szerelvény a Csepel-sziget déli részébe tart majd, huszonkét települést érintve. Hátul a vasúti felüljárón egy tehervonat-szerelvény halad el a Ferencvárosi pályaudvar irányába. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Szombaton és vasárnap pótlóbusz közlekedik a H6-os egy szakaszán.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a szerelvények a hétvégén két szakaszon, a Közvágóhíd és Dunaharaszti-külső, valamint Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl, illetve Ráckeve között közlekednek.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A kimaradó részeken a H6-os és a H6A pótlóbuszokkal oldhatják meg a közlekedést az utasok. A H6-os pótlóbusz Dunaharaszti-külső és Szigetszentmiklós között jár, Szigetszentmiklós-Gyártelep érintésével, a H6A pótlóbusz pedig Dunaharaszti-külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között.

Mint tájékoztattak, a HÉV Szigetszentmiklós-Gyártelepnél, Szigethalomnál és Szigethalom-alsónál a Közvágóhíd irányú peronnál áll meg mindkét irányban.

A szigetszentmiklósi József-Attila-telep és Szigetszentmiklós-alsó térségéből a főváros felé utazóknak a 38-as és a 238-as autóbuszok, valamint a 673-as, a 674-es és a 676-os Volánbusz-járatok használatát javasolta a BKK.