Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

A karakter megalkotója elismerően nyilatkozott az új Hellboy-film forgatókönyvéről

TÉMÁK:
#elismerés
A kép illusztráció.
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mike Mignola áldását adta az új Hellboy-film forgatókönyvére, és azt mondta, az új verzió megfelel majd a rajongók elvárásainak.

Csupán néhány hét telt el azóta, hogy a Millennium Films bejelentette, a Mike Mignola által megalkotott legendás Dark Horse-figura, Hellboy visszatér a mozivászonra, miután a 2019-es verzió csúnya kudarcot vallott – a Stranger Things és a Marvel sztárja, David Harbour főszereplésével.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

Pár nappal a nagy bejelentés után pedig azt is megerősítette a produkciós cég, hogy a Deadpool második részében is feltűnt Jack Kesy alakítja majd a főszereplőt, a rendezői székben pedig a Ghost Rider rendezője, Brian Taylor ül majd.

Az új történet az 1950-es években játszódik majd, Hellboy pedig a vidéki Appalachiában találkozik egy gonosz entitással. Taylor elképzelése szerint a korábbi változatoktól eltávolodva egy R-kategóriás filmet, egy horror történetet mutat majd be, mely közelebb is áll a forrásanyaghoz.

Most pedig maga a karakter megalkotója, Mike Mignola véleményezte a forgatókönyvet, és úgy tűnik, maximálisan elégedett azzal, amit látott. A Variety-nek adott interjújában ugyanis megosztotta:

„Az Taylor szándéka, hogy egy horrorfilmet csináljon, szóval jó lesz. És érdekes is. Tegnap olvastam el a forgatókönyv új vázlatát, és igen, ez határozottan R-besorolás. Ez az első olyan Hellboy-forgatókönyv, amit elolvastam és amire azt mondtam: ‘ó ez egy olyan horrorfilm, amit akartam!’. Taylort nem horrorfilm-rendezőként ismerjük, de eddig két horrorfilmes rendező csinált Hellboy-filmet, és valójában sosem kaptunk horrort.”