Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Aggodalomra semmi ok: idén karácsonykor is lesz Reszkessetek, betörők! a TV2-n

TÉMÁK:
#Karácsony #TV2
Fotó: Unsplash
Kult
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A film majdnem 30 éven át volt a legtöbb bevételt hozó karácsonyi alkotás világszerte, az ünnepi időszak közeledtével pedig a reklámozásáról sem feledkeznek meg a tévécsatornánál.

Hazánkban már abszolút hagyománynak lehet nevezni, hogy évről évre, minden karácsonykor Chris Columbus klasszikusa, a Reszkessetek, betörők! megy a tévében, és a hírek szerint ez idén sem lesz másként, így nincs mitől tartani.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

„A Disney-vel kötött hosszútávú megállapodás részeként továbbra is igaz a mondás, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, és a TV2 jóvoltából még sokáig a Reszkessetek, betörők! lehet Magyarország kedvenc karácsony esti filmje” – tudta meg a 24.hu a tévécsatornától.

Minden idők legismertebb karácsonyi filmjét eredetileg 1990-ben mutatták be, amelyben Macaulay Culkin játssza a híres Kevint, akit az egyik legsikeresebb gyerekszínésznek tartottak Shirley Temple óta.

Ha pedig a sikerekről van szó, elég sokat mond el az az adat, hogy a film majdnem három évtizeden át volt a legtöbb bevételt hozó karácsonyi alkotás világszerte, az ünnepi időszak közeledtével pedig a reklámozásáról sem feledkeznek meg a TV2-nél.

Emellett a nézettségi adatok sem hazudnak, hiszen tavaly a Reszkessetek, betörők! második részét nézték a legtöbben karácsonykor, míg a második helyre a film első része került, harmadikként pedig A Grincs végzett.