Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Karácsonyi nagyinterjú Novák Katalinnal

TÉMÁK:
#novak katalin #TV2
Fotó: Facebook/Novák Katalin
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az ünnepek ideje alatt sem maradunk nagyinterjúk nélkül, ezúttal Novák Katalin köztársasági elnök állt a TV2 rendelkezésére.

Hagyomány, hogy a vezető politikusok az év végén nagyinterjúkat adnak, összegezvén az esztendőt. Legutóbb Orbán Viktor miniszterelnökkel olvashattunk egy ilyen interjút, melynek ideje alatt több érdekes kérdésre is válaszolt.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Általában ezek az interjúk valóban hosszúak és rendkívül tartalmasak. Nemcsak a politika került szóba, hanem többek között a sport is, mely ugyancsak fontos részét képezi a hazánknak, elsősorban a fiatalok miatt.

Novák Katalin köztársasági elnök igencsak intenzív hónapokon van túl köztársasági elnökként. Több országban is járt, számtalan tárgyalás, egyeztetés, diplomáciai kapcsolatépítés van mögötte, amik valószínűleg szintén témát képeznek majd az interjúja alatt.

Megerősítette, a karácsonyi nagyinterjúja elkészült, amit ma 18 óra 30 perctől nézhetünk, hallgathatunk meg a TV2-n. A témákról egyelőre nem esett szó, de legkésőbb pár óra múlva ezeket is megtudhatjuk.