Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Karácsony jelenti, elkezdődött a Hungária körút útburkolatának felújítása, és türelmet kér

Fotó: Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója, Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes és Karácsony Gergely főpolgármester (b-j) az M3-as metróvonal újabb szakaszának átadóünnepségén egy metrókocsiban a felújított Kálvin téri állomáson 2022. május 14-én. Átadták a budapesti M3 metróvonal központi szakaszán a felújított Kálvin tér, Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák állomásokat, így ennek a napnak a délutánjától Kőbánya-Kispesttől már a Kálvin térig jár a metró a déli szakaszon. MTI/Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. május 19. - 08:11

Karácsony Gergely bejelentette, elkezdődött az érintett szakasz útburkolatának felújítása, míg az autósok abban bíznak, hogy minél hamarabb végeznek a munkálatokkal.

Karácsony Gergely talán megszámolni sem tudja, hány kritikus hozzászólást kapott az elmúlt években, mióta Budapest főpolgármestereként dolgozhat. Hatalmas felelősség, de nem kevesen vannak, akik erősen megkérdőjelezik munkája sikerességét.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Sokan vannak, akik visszasírják a korábbi városvezetést, mivel Budapesten továbbra sem egyszerű a közlekedés, és akkor finoman fogalmaztunk. Karácsony ezúttal a Hungária körút kapcsán jelentkezett a közösségi médiában, ami szép és jó dolog, csak az emberek arra kíváncsiak, hogy pontosan mikor végeznek a munkálatokkal.

„Elkezdődött a Hungária körút útburkolatának felújítása. Az útburkolat javítását mintegy 14 ezer négyzetméteren végzik el a Budapest Közút munkatársai.” – írta Budapest főpolgármestere a Facebook oldalán.

„A rekonstrukciót a Fővárosi Önkormányzat finanszírozza, a projekt költségvetése bruttó 490 millió Ft és a munkálatok várhatóan június végéig tartanak. Az érintett területen közlekedőktől óvatosságot, türelmet és megértést kérünk, pár héten belül egy megújult Hungária körutat vehetnek majd birtokukba!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.