Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Karácsony Gergely egy minél élhetőbb és tisztább Budapestet szeretne

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely
not image

Takács Petra

2022. július 27. - 21:43

Ennek kapcsán számolt be arról, hogy az FKF munkatársai rendszeresen takarítják a budapesti aluljárókat, de a polgároknak is hozzá kell járulniuk a tisztásághoz azzal, hogy nem szemetelnek.

Budapestnek vannak tisztább és piszkosabb részei, ami nem mindig köthető az adott kerülethez. Egy felkapott kerületben is vannak piszkos részek, és sajnálatos módon időről időre igencsak csúnya dolgokba fut bele az ember.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Mivel a társadalom egyes tagjai még csak tudomást sem vesznek a környezetükről, rendkívüli mértékben járulnak hozzá ahhoz, hogy Budapest mocskosabb, és kevésbé élhető legyen, idestova hosszú évek óta.

Karácsony Gergely főpolgármesterként sok kritikát kap, főként a dugókkal kapcsolatban. Ezúttal nem a dugókról beszélt, hanem a budapesti aluljárók tisztításáról, ami ugyancsak fontos, hogy egy szebb várost kapjunk.

„Az FKF munkatársai rendszeresen takarítják a budapesti aluljárókat, de a nagy fertőtlenítő mosásokra éjszakánként kerül sor. Ma többek között a Nagyvárad tér és a Népliget aluljárói tisztultak meg.” – írta a posztjában.

„A főváros cégei elkötelezettek abban, hogy minél élhetőbb, minél tisztább legyen városunk, ehhez azonban rátok is szükség van. Vigyázzunk Budapestre, vigyázzunk az otthonunkra!” – tette hozzá a bejegyzésében Karácsony.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.