Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Káprázatosan szexi teste van a négygyermekes sztáranyukának

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen hihetetlen és szexi formában van a világsztár futballista felesége, aki négyszeres anyukának is mondhatja magát.

Egyre többen kezdenek el odafigyelni az egészségükre, arra, hogy mozogjanak, sportoljanak. Ebben nagy szerepet játszik a közösségi média, ahol napi szinten rengeteg olyan tartalmat dob fel, mely ezekről a témákról szól.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A hírességek ugyancsak nagyon sokat tesznek hozzá ehhez, akik közül nem kevesen több mint fittek. Talán azok adják a legnagyobb motivációt, akik édesanyák és több gyermeket nevelnek, de olyan formában vannak, mint csak kevesen.

Bármelyik húszévessel felvennék a versenyt, miközben elmúltak 30-40 évesek. Ez nemcsak a genetikáról szól, mert az önmagában nagyon kevés lenne, így azok, akik ezt állítják, inkább nézzenek utána a dolgoknak.

Igen, számít a genetika, ám az mit sem ér, ha valaki egészségtelenül táplálkozik és nem sportol, nem tesz azért, hogy egészséges legyen. Pilar Rubio, Sergio Ramos felesége 44 esztendős, és páratlan formát mutat.

Mindezt úgy, hogy négy gyermek édesanya, és nem véletlenül tartják az egyik legvonzóbb hírességnek. Ezzel maximálisan egyet tudunk érteni, most például fehérneműben mutatta meg a szexi vonalait.

Még több bulvár: Lolának a zöld szín is elképesztően jól áll