Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Kapott egy „enyhe” figyelmeztetést a Real Madrid két sztárja a formája miatt

Sport
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Nem mindenki volt elragadtatva a két játékos formájától, noha a korábbi klubjánál sokszor klasszis módjára játszott. Az újonnan érkező sztár ebből eddig csak nagyon keveset mutatott.

Nem mindenki volt elragadtatva a két játékos formájától, noha a korábbi klubjánál sokszor klasszis módjára játszott. Az újonnan érkező sztár ebből eddig csak nagyon keveset mutatott.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nem nehéz kitalálnunk, hogy kiről, illetve kikről van szó, mivel Eden Hazard valóban egy igen nehéz első szezont zárt a Real Madridnál, és sokszor csalódást okozott a játékával, noha a Chelsea színeiben a legtöbb alkalommal egészen parádés dolgokat művelt, ráadásul a Premier League-ban.

A 29 esztendős támadó középpályásnak talán a spanyol liga és a környezet sem igazán fekszik. A belga mindössze 16 mérkőzésen lépett pályára, és csupán 1 gólt szerzett, ami rettentő kevés. Nem véletlenül kezdtek el cikkezni az esetleges későbbi eladásáról, bár ez még igen korai lenne.

Zinedine Zidan, a madridiak edzője pedig nem az a szívbajos fajta, bármelyik sztárt képes félrerakni. Hazard pedig még sérülésekkel és erőnléti problémákkal is küszködött. Ettől független ez a teljesítmény messze nem őt igazolta.

Luka Modric, a Real Madrid egyik legtapasztaltabb játékosa pontosan tudja, hogy mire képes Hazard, és arra ösztönözte a belgát, hogy 100%-os állapotban legyen, és hozza ki magából a maximumot. Ez egyfajta „enyhe” figyelmeztetés is.

„Eden egy nagyszerű srác és különleges játékos, de fájdalommal játszott, és amikor a pályán vagy, az emberek mindig a legjobbat várják tőled. Nem érdekli őket, hogy vannak kisebb problémáid.” – idézte a goal.com Modric AFP-nek adott nyilatkozatát.

„Beszéltem vele és azt mondtam neki, hogy talán most nem kellene játszania, és épüljön fel, mert a következő szezonban a legjobb formájára van szükségünk. Ez egy olyan szezon volt, amikor mindent elkezdesz megismerni, de a következőben 100%-osnak kell lenned, mert ha nem, akkor az nehéz lesz.”

„Remélhetőleg problémamentesen tér vissza, és ha igen, biztos vagyok benne, hogy megmutatja a benne rejlő potenciált és azt, hogy miért vásárolta meg őt a klub, mert nagy szükségünk lesz rá.” – folytatta Modrid, aki Bale-ről is mondott néhány szót.

A Barcelona mégsem viszi el Klopp egyik kedvencét a Liverpooltól?

„Gareth nagyszerű, egy nagyszerű játékos, de a helyzete nem könnyű. Mindig a támogatásomat élvezte, de el kell döntenie, hogy mi a legjobb számára, és mit akar kezdeni most a karrierjével. Nem volt egy könnyű szezonja, de ez már mögötte van. Talán most vissza kellene térnie a legjobb formájához… Meglátjuk, hogy mi lesz vele.”