Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Kannabisz-túladagolás miatt került kórházba egy 13 hónapos kisfiú Palermóban

TÉMÁK:
#Olaszország
Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A mentősök koponyatörést is megállapítottak nála, míg a szülők azt bizonygatták, hogy nem a lakásukban került a kicsihez a kábítószer.

A jelentések szerint szombaton egy 1 éves gyermek került kórházba kannabisz-túladagolás miatt, s ez sajnálatos módon már a 18. eset idén, hogy egy kisgyermeknek kábítószer-túladagolás következtében volt szüksége orvosi segítségre.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A helyi források beszámolója alapján a majdnem 13 hónapos kisfiúnál koponyatörést is megállapítottak a palermói mentősök, az viszont nem derült ki, hogy balesetről lehetett-e szó – írta az ANSA.

A La Republicca című napilap szerint a gyermek szülei, akik 32 és 29 évesek, határozottan tagadták, hogy a fiuk az otthonukban nyelte volna le a kannabiszt, ám arról sem osztottak meg információt, hogyan kerülhetett a kicsi közvetlen közelébe a drog.

Szerencsés módon később már arról érkeztek hírek, hogy a gyermek sokkal jobban van, bár azt egyelőre nem tudni, hogy a szülőket valamilyen módon felelősségre fogják-e vonni az ügy kapcsán, amennyiben kiderül, hogy nem baleset történt.