Ököllel ütötte a nővért a férfi, mert engedély nélkül adott vakcinát a feleségének

A 89 éves kanadai Gisele Levesquee (b) elsõként kapja meg a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcinát a kanadai Québecben 2020. december 14-én. Kanadában ezen a napon kezdetét vette a koronavírus elleni oltási kampány. MTI/EPA/Québeci tartományi kormány sajtóhivatala
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 25. - 06:29

Súlyos erőszakos cselekménybe csapott át egy kanadai férfi oltásellenessége, amely miatt egy ápolónő komoly sérüléseket szenvedett.

A CTV Montreal beszámolója szerint az erőszakos eset a francia-kanadai Québéc tartománybeli Sherbrooke város egyik gyógyszertárában történt, ahol a férfit az sem zavarta, hogy egy nőre támadt erőszakosan.

A férfi agresszióját kiváltó cselekedet pedig mindössze az volt, hogy az ápolónő az ő engedélye nélkül oltotta be a feleségét koronavírus elleni vakcinával. A rendőrök szerint a férfi állítólag hétfő délelőtt rontott még be a nő irodájába és agresszíven prezentálta a „vádat”.

A szavakat tettek követtek, ugyanis a férfi azonnal nekiesett az ápolónőnek, ököllel kezdte ütlegelni az arcát, aki ennek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett és még kórházba is kellett emiatt szállítani.

A sherbrooke-i rendőrség teljes erőkkel elkezdte keresni a férfit, aki 30-45 év közötti, franciául beszélő, sötét hajú férfi volt. A helyi nővérek nem meglepő módon nagyon felháborodtak, ettől pedig ismét fellángolhat az oltásellenességgel kapcsolatos vita.